Recensie: Het grappigste Sinterklaasboekje ter wereld

Auteur: Marianne Busser &Ron Schröder
Illustraties: Mayon Middeljans
Uitgeverij: Moon
Nederlandse uitgave: 2022
Aantal pagina's: 24
Genre: versjesboek
Thema's: Sinterklaas
Kaft: Hardcover
Leeftijd: 3+

Inhoud:
Sinterklaas heeft al zoveel meegemaakt. Hij blikt in dit versjesboek terug op grappige, domme, vreemde en stoute gebeurtenissen. Een pietje die foute stickers op de pakjes had geplakt, een pietje die niet meer kon stoppen met proeven, een pietje wat na het douchen niet meer zwart was, Sinterklaas die van vermoeidheid niet in zijn bed maar in zijn bad stapte, de inpakpiet die de bril en mijter van Sinterklaas had ingepakt, de paardenpiet die zich liet onder poepen en nog veel meer!d17194d011jpg

Mijn mening:
Ook dit boekje is weer een feestje om te lezen en te bekijken. De versjes zijn zo grappig geschreven en de illustraties zo lief en kleurrijk getekend. Je ziet de emoties van alle personages erg goed waardoor ieder versje heel erg aanspreekt. Dit boek zal nooit gaan vervelen en is voor iedere leeftijd leuk!
Mocht je nog een optreden moeten regelen binnen de school dan is dit zeer geschikt om te gebruiken. Laat de bovenbouwleerlingen een versje uit het hoofd leren en samen uitspelen bij de onderbouw. Succes gegarandeerd!

Mijn beoordeling:

Ik wil uitgeverij Moon bedanken voor het mogen recenseren van dit boek.

Wil je het boek bestellen?
kinderboeken.uitgeverijmoon.nl/boek/2466/marianne-busser-ron-schroeder-het-grappigste-sinterklaasboekje-ter-wereld.html