Recensie: Mijn dikke vette zombiegoudvis 3

Auteur: Mo O'Hara

Vertaald door Anne Douqué

Uitgeverij: Moon

Jaar van uitgave in Nederland: 2022

Aantal bladzijden: 189

Genre: leesboek

Leeftijd: 9+

Inhoud:
In dit derde deel van de Zombiegoudvis staan weer twee avonturen.
In het eerste verhaal zijn Tom en Pradeep samen met Frankie de zombiegoudvis gaan kamperen in het bos. Ze gaan met een groep en zullen tijdens deze trip Wilde Willem van de Wilde Safari en Freek Flink ontmoeten. Tijdens het kampvuur wordt er gesproken over het Beest van de Buswijckse Bossen. Is dit een legende of bestaat het beest echt? En wat doet de broer van Tom geheimzinnig met Wilde Willem? Tom, Pradeep en Frankie gaan op onderzoek uit.
In het tweede verhaal zijn er ineens veel huisdieren verdwenen. Op iedere lantaarnpaal hangt er een poster. En wat is er aan de hand met de broer van Tom? Hij doet ineens ontzettend aardig. Op de posters staan pijlen die verwijzen naar het Hoofdkwartier van Vermiste Huisdieren. Wie steelt alle huisdieren en is Frankie ook in gevaar?6d4bbc908cjpg

Mijn mening:
Het zijn twee spannende avonturen met een goede afloop. Op bijna iedere bladzijde vind je een zwart-wit illustratie. Dit zorgt ervoor dat de verhalen nog spannender worden. Het lettertype is iets groter zodat het voor iedereen goed te lezen is. In ieder verhaal heeft Frankie de zombiegoudvis een belangrijke rol om het avontuur goed af te laten lopen.

Mijn beoordeling:

Ik wil uitgeverij Moon bedanken voor het mogen recenseren van dit boek.