Recensie: Dit ben ik en Mijn eerste Tel tot 10

Boek: Dit ben ik
Auteur: Irma Moekestorm
Illustraties: Michel de Boer
Uitgeverij: Buddy Books
Jaar van uitgave: 2024
Kaft: Hardcover
Aantal bladzijden: 18
Genre: Peuterboek
Thema: jezelf leren kennen
Leeftijd: 2+


Boek: Tel tot 10
Auteur: Niek Schuil
Illustraties: Nick Schuil
Uitgeverij: Buddy Books
Jaar van uitgave: 2024
Kaft: Hardcover
Aantal bladzijden: 18
Genre: Peuterboek
Thema: tellen
Leeftijd: 2+

In het boekje Dit ben ik wordt er per bladzijde een vraag gesteld.
'Wie o wie heeft witte tandjes? Wie o wie het zachtste haar?
Wie o wie zwaait met de handjes? Wie o wie doet lekker raar?'
Het boekje is in rijm geschreven en heeft vrolijke kleurrijke illustraties. De kinderen in het boekje hebben allemaal een andere afkomst en/of een bepaalde bijzonderheid. Ieder kind zal zich hierin herkennen. De laatste bladzijde zal voor de peuter een verrassing zijn. 

20240228_120754jpg

In het boekje Mijn eerste Tel tot 10 boekje leer je tellen met behulp van vogels. Ieder keer komt er een ander ras vogel bij. Een parkiet, een duif en de uil is ook van de partij. Het hele boekje is op rijm geschreven en de illustraties zijn gemaakt met klei. Je leert dus niet alleen tellen maar leert ook alle vogels bij naam kennen.
Kortom een leerzaam boek!

Ik wil uitgeverij Buddy Books bedanken voor het mogen recenseren van de boekjes. 
Wil je Het boekje Dit ben ik aanschaffen? Klik hier 
Wil je het boekje Mijn eerste tel tot 10 boekje aanschaffen? Klik hier