Trainingen

Op deze pagina zie je een aantal mogelijkheden rondom trainingen die ik verzorg.
Trainingen op maat kunnen uiteraard ook gegeven worden!

Wil je opgegeven? Klik dan op deze link:

forms.gle/bpTJTNFbGQMj48W99


Snappet Basistraining

Deze training kan worden gegeven binnen een team, bestuur of academie. Wilt u meer informatie? Mailen en bellen is mogelijk op: maandag/dinsdag/woensdag.

mhsoullie@gmail.com

0629110723


Snappettraining eigenaarschap

Deze training kan worden gegeven binnen een team, bestuur of academie. Wilt u meer informatie? Mailen en bellen is mogelijk op: maandag/dinsdag/woensdag.

mhsoullie@gmail.com

0629110723
Snappet beleidsplan

Het is belangrijk om een Snappet beleidsplan te schrijven. Binnen je team weet je dan allemaal welke afspraken er zijn gemaakt. Voordat je het plan schrijft is het goed om met alle Snappetgebruikers in gesprek te gaan en per onderdeel kritische vragen te stellen en samen de afspraken te maken. Na deze bijeenkomst maak je een mooi plan. Collega's kunnen hier dan in terugkijken als ze een afspraak niet meer herinneren. Om je daarbij te helpen heb ik een hulpplan geschreven met allerlei hulpvragen. Hiernaast zie je een klein stukje van dat plan.

Wil je het hele document? Ik vraag hier €10,00 excl. BTW.

Vind je het lastig om de afspraken met je team te maken? Ik kom je graag helpen!


Mail naar: mhsoullie@gmail.com

Jaartraining Snappet

Om Snappet goed te implementeren is het belangrijk om dit gefaseerd te doen.

Met dit jaartraject kom ik 4x langs en begeleid ik de collega's door het programma van Snappet heen. Na dit traject werken alle collega's op dezelfde manier en ligt er uiteindelijk een mooi beleidsplan klaar.

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Mail naar: mhsoullie@gmail.com

Snappet borgen

In deze training gaan we afspraken vastleggen. Dit doen we aan de hand van een presentatie waarin veel vragen worden gesteld. Hiernaast zie je het eerste stukje van de presentatie.

Interesse? Mail naar mhsoullie@gmail.com


Prowise presenter

Geen brons, zilver of goud maar gewoon een praktische training waarin je na een korte instructie met opdrachten aan de slag gaat die je de volgende dag meteen in kunt zetten. De leerlingen zullen verbaasd zijn over je prachtige presentaties, quizzen en interactieve lessen!

Interesse? Mail naar: mhsoullie@gmail.com