trainingen

Een goede implementatie binnen Snappet is belangrijk om het verwerkingsmiddel effectief in te zetten. De volgende trainingen kunnen mogelijk helpend zijn. Mijn trainingen zijn er vooral op gericht om je mee te nemen in de wereld van Snappet en hoe je dit middel in de praktijk op een gezonde manier in kunt zetten.

Basistraining

Voor leerkrachten die gaan starten met Snappet.

Verdieping

Voor leerkrachten die meer uit het middel willen halen.

Analyseren

Voor leerkrachten die alle data op een effectieve manier willen analyseren.

Praktische teamtraining

Voor teams die met specifieke vragen geholpen willen worden.

Rekenen op snappet

Om Snappet optimaal en effectief in te zetten is verdiepende didactische kennis een must. In deze training krijgen leerkrachten/ IB-ers/ rekencoördinatoren handvatten en richtlijnen om een effectieve rekenles te geven met behulp van alle tools binnen, maar ook buiten Snappet.

Snappet consult

Voor leerkracht/directeur/IB-er die willen overleggen met een ervaringsdeskundige.

Even voorstellen:

 

Mijn naam is Marian Soullié. Vanaf 2018 geef ik vanuit Soullie.nl Snappettrainingen door het hele land. Wat maakt een training anders dan een training vanuit het bedrijf Snappet? Ik ben zelf al 24 jaar leerkracht en werk ruim 8 jaar met Snappet in de bovenbouw. Mijn trainingen zijn vooral praktisch. Snappet is een verwerkingsmiddel en in mijn trainingen neem ik je mee hoe je dit middel op een goede manier kunt inzetten. Alle trainingen zijn op maat. Dat betekent dat we vooraf sparren over de inhoud van de training. Neem gerust contact op als je meer informatie wilt.

Ervaringen van schoolteams:

Wij hebben nu al 2 keer voor een training gekozen van Marian. Er is een leuke klik. Ze weet waar ze over praat. Marian heeft veel ervaring met Snappet. Ze weet ook goed waar Snappet gebruikers tegenaan lopen. Wij vinden het een voordeel dat ze geen vertegenwoordiger is van Snappet die vooral de positieve dingen laat zien. Marian gaat tijdens de training ook echt in op de vragen van het team. Het is geen vaststaand verhaaltje. Waarschijnlijk kiezen wij volgend jaar weer voor een training van Marian. Team van De Hoeksteen


Ik had een hulpvraag over Snappet en vandaag had Marian even de tijd genomen om met mij te bellen. Ze heeft duidelijk veel kennis van de vele toepassingen van Snappet door haar jarenlange ervaring en kon ze me zodoende uitstekend helpen. Los hiervan was het ook vooral een erg gezellig en hartelijk gesprek. Ik ga nu ook kijken of ik een passende training door Marian kan organiseren op mijn school. Bedankt, 'Miss Snappet'!
Roy Verberne - leerkracht BS De Groenling