Even voorstellen:

Ik ben Marian SoulliƩ en werk op Daltonschool de Leeuwerik in Leiderdorp. Wij werken met Snappet van groep 4 t/m 8 en doen dit al ruim 8 jaar.
Om ervoor te zorgen dat iedereen op dezelfde manier blijft werken en ik het belangrijk vind om mijn collega's op de hoogte te houden van de vernieuwingen binnen Snappet geef ik 4x per jaar een training op maat.
Al snel merkte ik dat het begeleiden van collega's ontzettend belangrijk is om te doen. Niet iedere collega pakt het even makkelijk op. Bij iedere verandering binnen Snappet is het goed om dit te bespreken en vooral na te denken in hoeverre dit ingezet kan worden binnen de school.
Binnen het bestuur SCOLeiden kreeg ik vier jaar geleden de kans om ook trainingen op de scholen binnen de stichting te geven. Zo ontstond ook het idee om een eigen bedrijf te starten. In 2018 is Soullie.nl opgericht en vanaf deze tijd geef ik trainingen voor teams, besturen, academica, IB-ers en collega's. Het is zeer dankbaar werk. Met de voeten in de klei en al mijn ervaringen is het iedere keer weer een feestje.

Ervaringen van schoolteams:

Wij hebben nu al 2 keer voor een training gekozen van Marian. Er is een leuke klik. Ze weet waar ze over praat. Marian heeft veel ervaring met Snappet. Ze weet ook goed waar Snappet gebruikers tegenaan lopen. Wij vinden het een voordeel dat ze geen vertegenwoordiger is van Snappet die vooral de positieve dingen laat zien. Marian gaat tijdens de training ook echt in op de vragen van het team. Het is geen vaststaand verhaaltje. Waarschijnlijk kiezen wij volgend jaar weer voor een training van Marian. Team van De Hoeksteen


Ik had een hulpvraag over Snappet en vandaag had Marian even de tijd genomen om met mij te bellen. Ze heeft duidelijk veel kennis van de vele toepassingen van Snappet door haar jarenlange ervaring en kon ze me zodoende uitstekend helpen. Los hiervan was het ook vooral een erg gezellig en hartelijk gesprek. Ik ga nu ook kijken of ik een passende training door Marian kan organiseren op mijn school. Bedankt, 'Miss Snappet'!
Roy Verberne - leerkracht BS De Groenling