Even voorstellen:

Ik ben Marian SoulliƩ en werk op Daltonschool de Leeuwerik in Leiderdorp. Wij werken met Snappet van groep 4 t/m 8 en doen dit al ruim 8 jaar.
Om ervoor te zorgen dat iedereen op dezelfde manier blijft werken en ik het belangrijk vind om mijn collega's op de hoogte te houden van de vernieuwingen binnen Snappet geef ik 4x per jaar een training op maat.
Al snel merkte ik dat het begeleiden van collega's ontzettend belangrijk is om te doen. Niet iedere collega pakt het even makkelijk op. Bij iedere verandering binnen Snappet is het goed om dit te bespreken en vooral na te denken in hoeverre dit ingezet kan worden binnen de school.
Binnen het bestuur SCOLeiden kreeg ik vier jaar geleden de kans om ook trainingen op de scholen binnen de stichting te geven. Zo ontstond ook het idee om een eigen bedrijf te starten. In 2018 is Soullie.nl opgericht en vanaf deze tijd geef ik trainingen voor teams, besturen, academica, IB-ers en collega's. Het is zeer dankbaar werk. Met de voeten in de klei en al mijn ervaringen is het iedere keer weer een feestje.